Коледна украса 2018г. – 10 нови тенденции

Коледна украса 2018г. – 10 нови тенденции

Време е за Коледа! Това е един от онези празници, когато хората разгръщат творческите си умения и правят всякакви прекрасни и уникални декорации. Всяка година виждаме нова тенденция, свързана с коледната украса. И тази година не е по-различно. От традиционното червено, зелено и злато до нещо колоритно или минимално, тенденциите за коледните декори се променят с годините. В зависимост от това, може да искате да дадете на старите си орнаменти и декорации нов облик. Така придавате естетиката на Вашия дом, като се вдъхновявате от тенденциите на коледните декори за 2018 г.

Вълнението и радостта от предстоящия празник вече са във въздуха. Така че вижте предложенията ни по-долу. Събрахме някои от най-добрите и модерни коледни украси, от които може да се вдъхнете, докато украсявате дома си за Коледа. Ето най-добрите за 2018 година.

1. Семпло коледно дръвче

Ако наистина искате модерна и елегантна коледна украса, бихме Ви препоръчали да си купите някое по-малко и тънко дръвче, което да украсите със семпла украса с неутрални орнаменти. Имаме предвид орнаменти, които съответстват на декора на дома Ви, все пак всичко трябва да е стилно. Използвайте фини елементи в бяло, сиво и бежово.

2. Плетени чорапи

Добавете топъл, мек  и рустиков акцент върху Вашата коледна украса с тази идея. Комбинацията от зелено и черно дава приятно усещане за един нов и съвременен прочит на класиката.

3. Декорация с цветя

Това наистина е една от любимите ни тенденции за коледните декори от 2018 година. Ние предпочитаме да декорираме коледното дърво с бели франджипани – цветето на красотата. Можете да добавите и няколко други бели орнамента. Това ще даде магически поглед към дървото.

4. Подложки от дървен дънер

Пренесете красотата на природата вкъщи с тези подложки от естествена дървесина. Природните нюанси ще допълнят блясъка на свежия сняг изключително добре. Задължително допълнение – свещите. Този вид коледни маси със сигурност ще хванат очите на гостите ви, докато вечерят в навечерието на Бъдни вечер.

5. Синьо коледно дръвче

Ако наистина обичате Коледа не бихте се сдържали да изберете нещо ново и уникално за визията на коледното дърво. Тенденцията, която се отличава тук, нарушава всички  правила – тюркоазено синьо коледно дърво, покрито с гигантски снежинки.

6. Бяло с намеци за зелено

Тази идея за коледна украса е за мечтатели –  елегантна и семпла, но би била подходяща и за всеки  друг дом. Ние няма да го наречем бяла коледна украса, но тя наистина успява да улови красотата на магията на зимата. Съчетанието на златно, жълто и зелено (във всичките му нюанси) е наистина прекрасно. Празничната и уютна атмосфера може да се усети дори само от снимката. Това е случаят, когато по-малко е наистина нещо повече!

7. Елегантна и семпла декорация

Елегантна и семпла модерна декорация просто отказва да напусне списъка с тенденции и тази година. Е…разбираемо. И ние напълно обичаме цветовата палитра от сребро и люляк, използвани тук. В съчетание с естествено дърво, идеята е уникална и излиза извън всякакви рамки.

8. Звездни гирлянди

Ултрамодерна тенденция за 2018г. – звездни гирлянди. Ако искате да направите фурор сред гостите си и украсата Ви да заблести като истински небосвод, напръскайте звездичките със златен или сребърен спрей. Закачете гирлянда на тъмен фон за максимален ефект.

9. Абстрактно коледно дръвче

Виждали сме толкова много вдъхновения и идеи за алтернативни коледни елхи. Виждали сме подредени бутилки, книги, дървета и др. Но тази година, какво ще кажете за запазването на традиционното чувство, минус някои елементи тук и там? Може би центърът? Вместо да купуваме цяло коледно дърво, ще използваме само няколко клонки. Закачете ги на стената или на дъска и ги украсете както обикновено. Това е минималистичен и супер модерен подход, нали?

10. Червен рустик декор

Въпреки че червеното може да бъде клише, когато става въпрос за коледна украса, неговата универсалност не може да бъде подценена. Червените еллементи могат да бъдат съчетани с почти всички други цветове и да се превърнат в модерен акцент. Всичко, което трябва да направим е да го съчетаем подходящо с други рустик орнаменти.

img

Искра Алексиева

Брокер, занимаващ се с продажби на апартаменти Ново строителство от 2009г. Завиден опит и познания за пазара на имоти във Варна.

Related posts

7 Бързи и лесни начина да закусвате здравословно

Признаваме си - има някои (или доста) сутрини, когато...

Прочети повече
Искра Алексиева
по Искра Алексиева

Call Now