15 Идеи за супер модерна спалня – Част 2

15 Идеи за супер модерна спалня – Част 2

Aктуални тенденции за 2019 г. при дизайна на спалнитe – Част 2

1. Спалня в индустриален стил

Дизайнът на ‘’индустриалната’’ спалня се превърна в истинска тенденция тази година. Макар да звучи грубо и несъвършено, спалнята в индустриален стил е особено стилно решение за дома. Това е един от най-популярните стилове на съвремието. Отличава се с незавършен вид, акцентиране чрез груби материали – бетон, метал, стомана и дърво. Недовършените или износени стари стени са бонус към визията на този стил.

2. Модерен поглед към 70-те

Акцентите от 70-те години на миналия век очевидно правят голямото си завръщане тази година, но с малко по-модерен прочит. Вземете тези красиви тапети в класически стил и ги съчетайте с изчистени мебели и семпли завеси в земни цветове и вижте въздействието, което ще има върху стаята ви.

3. Надградете бяло с цвят

Тази тенденция се задържа вече твърде дълго, но все още успява да остане на върха на списъка с най-модерните дизайни на спални помещения. Всичко, от което се нуждаете, за да постигнете този ефект е смесване на различни бели тонове с малко цветно изкуство. Вие решавате какъв цвят да е основният акцент.

4. Тропически полъх

Тропическият интериорен стил се отличава с естествените материали като ракита, ратан, бамбук, тиково дърво и др. Силно е присъствието на богата интериорна флора – тропически цветя, зелени растения и дори палми, засадени в елегантни  саксии. За повече разкош, декорът често се допълва с копринени драперии, луксозни възглавници, таванни вентилатори, вази и скулптури.

5. Прецизна бъркотия

Е, да оставите спалнята си разхвърляна няма да ви даде приятно усещане, но изглежда, че темата за прецизната бъркотия се превръща в тенденция в света на интериорния дизайн. Това прави стаята Ви да изглежда като объркана, но всъщност е объркана внимателно. Този дизайн може лесно да се създаде като оставите няколко различни книги на нощното шкафче или небрежно подхвърлите одеалото на леглото. Звучи объркващо, но изглежда невероятно.

Очаквайте още: 15 Идеи за супер модерна спалня – Част 3

img

Искра Алексиева

Брокер, занимаващ се с продажби на апартаменти Ново строителство от 2009г. Завиден опит и познания за пазара на имоти във Варна.

Related posts

15 Идеи за супер модерна спалня – Част 3

Aктуални тенденции за 2019 г. при дизайна на спалнитe –...

Прочети повече
Искра Алексиева
по Искра Алексиева

15 Идеи за супер модерна спалня – Част 1

Разгледайте актуалните тенденции за 2019 г. при дизайна...

Прочети повече
Искра Алексиева
по Искра Алексиева

FarmHouse стил – Бяло и дърво. Класически елементи с модерно излъчване.

Светлият интериор и изчистените линии, придават на...

Прочети повече
Искра Алексиева
по Искра Алексиева

Call Now