15 Идеи за супер модерна спалня – Част 3

15 Идеи за супер модерна спалня – Част 3

Aктуални тенденции за 2019 г. при дизайна на спалнитe – Част 3

1. Бетонни стени

Тъй като контрастът между две противоположни неща е актуална тенденция, бетонните стени са успели да се превърнат в хит при най- модерните дизайнни. Смесването на модерните мебели с грубите бетонни стени може да направи Вашата спалня неусетно несравнима.

2. Различни нюанси на сивото

Да, в последно време нюансите на сивото са станали доста популярни в кино индустрията, но не отстъпват и в света на интериорния дизайн. Сивият нюанс е един от най-специалните, тъй като осигурява пълна гама от различни цветове –  започвайки от светлите, близки до белите и завършващи в другия край на спектъра – с тъмни нюанси, близки до черното. Смесването на няколко нюанса на този цвят в спалнята Ви, без усилия ще добави луксозно докосване.

 

3. Изчистен дизайн от средата на миналия век

60-те и 70-те години на миналия век са повратна точка в света на интериорния дизайн. Тенденциите от тогава се завръщат тази година, но с някои промени. Преплитането на бяло във всичките му нюанси с по-земни цветове ще даде на стаята Ви привлекателно модерно излъчване.

4. Златни нощни шкафчета

Всички нощни шкафчета имат една основна цел – използваме ги просто, за да поставяме разни неща близо до леглото. Но, ако шкафчетата са в златната гама, макар и да вършат същата работа, ще добавят и една по-луксозна атмосфера в стаята ви.

5. Смесица от различни мотиви

Да следвате някой конкретен стил в обзавеждането на Вашата спалня винаги е добра идея. От друга страна, според тенденцията тази година не е правилно да доминира един стил. Съчетайте няколко различни и ще създадете стая,  която ще Ви накара да се чувствате по-енергични.

img

Искра Алексиева

Брокер, занимаващ се с продажби на апартаменти Ново строителство от 2009г. Завиден опит и познания за пазара на имоти във Варна.

Related posts

15 Идеи за супер модерна спалня – Част 2

Aктуални тенденции за 2019 г. при дизайна на спалнитe –...

Прочети повече
Искра Алексиева
по Искра Алексиева

15 Идеи за супер модерна спалня – Част 1

Разгледайте актуалните тенденции за 2019 г. при дизайна...

Прочети повече
Искра Алексиева
по Искра Алексиева

FarmHouse стил – Бяло и дърво. Класически елементи с модерно излъчване.

Светлият интериор и изчистените линии, придават на...

Прочети повече
Искра Алексиева
по Искра Алексиева

Call Now